Uitgelicht

Catering

Verschillende soorten catering kunnen wij u aanbieden. Bijvoorbeeld partycatering, bedrijfscatering, contractcatering maar ook het volledig verzorgen van bruiloften en partijen.

Partycatering

U heeft iets te vieren en wilt hiervoor iets organiseren. Dit kan op uw bedrijf, bij u thuis, midden in het bos of in de wei, maar ook op één van onze locaties. Wij passen het buffet en locatie aan op uw thema of stijl zoals u dit wenst.
U bepaalt wat u uit handen wilt geven en wij vullen dit voor u in. Daarnaast wordt het buffet en drankjes door ons verzorgt naar uw wens.

Bedrijfscatering

Een bedrijfsrestaurant is een plek waar medewerkers sfeervol een lekkere maaltijd ontvangen tijdens de lunchpauze, bij overwerk of een ander tijdstip. (bijvoorbeeld een gezellige borrel ter afsluiting van de werkweek)
Een bedrijfsrestaurant is voor collega's een ideale gelegenheid om ook met andere afdelingen onder ontspannen sfeer bij te praten tijdens een heerlijke gezonde maaltijd.

Contractcatering

Wanneer uw bedrijf niet beschikt over een bedrijfskeuken, maar u wilt uw collega's wel op afgesproken dagen en tijden een heerlijk gerecht aanbieden? RJJ Catering kan dit verzorgen door heerlijk belegde broodjes aan te bieden met soepen, of een warme maaltijd met koele dranken. Wij kunnen alles voor u verzorgen en binnen de kaders van uw wensen invullen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u direct bestellen? Neem dan contact met ons op!